Όροι χρήσης
α. Το σύνολο του περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, κλπ) του invenire.gr διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδιανομή του περιεχομένου, σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς γραπτή άδεια του invenire.gr
β. To invenire.gr  χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών και την παροχή διάφορων υπηρεσιών. Με την περιήγησή σας στο invenire.gr δηλώνετε ότι αποδέχεστε την χρήση των cookies. 
γ. Οι επισκέπτες του invenire.gr έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού στα άρθρα. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον σχολιαστή. Δηλώνουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια καθώς και σχόλια που παραβιάζουν την νομοθεσία. Για την αποφυγή απρόκλητης διαφήμισης (spam) απαγορεύονται σχόλια με συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα παραβιάζουν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση.
δ. Στο περιεχόμενο του invenire.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το invenire.gr και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενό τους. 
ε. Το invenire.gr δεν παρέχει εγγύηση ορθής λειτουργίας οποιοδήποτε είδους για το site και το περιεχόμενό του. Ιδιαίτερα, δεν εγγυόμαστε ότι τα τυχόν αρχεία, που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στα άρθρα μας ή ως παραπομπές σε άλλους ιστότοπους, είναι ελεγμένα για ιούς υπολογιστών ή κάθε φύσης κακόβουλο λογισμικό. Είναι αποκλειστικά ευθύνη των επισκεπτών να έχουν στις συσκευές τους τις κατάλληλες προφυλάξεις από τέτοιου είδους κακόβουλα λογισμικά.  Το invenire.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε χρήστης από ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα. 
στ. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για συνεχή λειτουργία του site, αλλά δεν εγγυόμαστε την αδιάλειπτη λειτουργία του, ούτε αποδεχόμαστε ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση.